Awareness

Security Awareness: verantwoordelijkheid en bewustzijn

 

 

Zoals je thuis je voor-en achterdeur op slot doet, is het voor je onderneming ook van belang dat je je data goed beveiligd. 

Een belangrijk onderdeel hierbij zijn je medewerkers. Indien een phishing mail niet herkent wordt en erop geklikt wordt, kan dat het begin zijn van een aanval op je bedrijfsdata waarvoor men vaak maar 1 ding wil, geld: veel geld. Naast het feit dat het een financiële strop is, ben je met je bedrijf niet meer 'in business'. Funest voor iedere organisatie dus. Hoe belangrijk het is je medewerkers te trainen, lees je hier

In dit filmpje wordt duidelijk uitgelegd hoe een ransomware aanval werkt. 

Wil je je bedrijf optimaal beschermen, schakel dan iT2 in om de bewustwording te creëren bij je medewerkers en te trainen hoe men aan de veiligheid van de organisatie kan meewerken. 


 

Phishing

Phising campagnes, hoeveel medewerkers hebben 'beet'...

Analyse

Gegevens analyseren om de juiste tools in te zetten voor uw medewerkers

Training

Afhankelijk van het aantal medewerkers bieden wij u een trainingsmodule op maat

Wilt u ook uw medewerkers bewust maken van de cyberrisico’s, hun verantwoordelijkheid op het vlak van cyber security kennen en weten hoe te handelen. Wij helpen uw organisatie graag om dit te realiseren. Met diverse, korte leermodules verhoogt u de awareness en maakt u uw werkomgeving een stuk veiliger.

Vul het formulier in en een medewerker van iT2 neemt graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.